Serieus En Betrouwbaar?

Serieus En Betrouwbaar?

Hallo, mijn naam is Ineke, 68 jaar en kom uit Weert. Ik ben een gescheiden vrouw en nu ongeveer 3 jaar alleen. Ik leefde eigenlijk een beetje voor mijn werk, waar best wel wat tijd in gaat zitten en daar kon hij niet zo goed meer tegen. We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar zien elkaar zelden nog. Ik heb een zoon, die samenwoont met zijn vriend en ze hebben twee heerlijke kinderen geadopteerd waar ik de trotse oma van ben. Nu inmiddels ben ik gepensioneerd en mis ik toch echt wel een leuke man aan mijn zijde. Zal proberen wat over mezelf te vertellen. Ik ben optimistisch, vriendelijk, romantisch, goed gehumeurd, eerlijk, vrolijk en betrouwbaar. Ik hou van de natuur, zwemmen, wandelen, reizen, muziek en natuurlijk het theater. Wat zoek ik in een man? Betrouwbaar, serieus, vriendelijk en natuurlijk moet je de geaardheid van mijn zoon kunnen accepteren. Wil je me beter leren kennen? Laat dan gewoon even een bericht bij me achter, en je hoort zo snel mogelijk wat van me. Liefs Ineke

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥