Sexpartner

Sexpartner

Hallo, ik ben een geile 30-jarige vrouw op zoek naar een sekspartner. Ik ben single en ben klaar om mijn seksuele fantasieën uit te leven en dat zijn er veel, geloof me. Ik ben op zoek naar een man die dezelfde dingen wil als ik. Ik wil geen relatie, maar ik wil dat we elkaar van tijd tot tijd ontmoeten. Als persoon ben ik nieuwsgierig, het is hetzelfde als het gaat om seks. Je moet net als ik zijn, een man die open en ongeremd is en die nieuwe dingen wil proberen in bed.

We zouden elkaar regelmatig moeten ontmoeten of misschien gewoon een onenightstand hebben. We zullen zien hoe de chemie tussen ons is, want dat is belangrijk voor mij. Als de chemie goed is, nou, dan zien we elkaar weer, als de chemie minder goed is, dan zien we elkaar niet meer. Simpel, nietwaar? Het belangrijkste is dat we allebei open en eerlijk zijn over wat we willen en wat onze verwachtingen zijn. Eerlijkheid duurt altijd het langst. Zelfs als we geen stel worden, is vertrouwen belangrijk.

Mijn seksuele partner die ik hier hoop te ontmoeten is een frisse vent en je leeft een georganiseerd leven. Geen problemen, geen drugs, daar kan ik niet mee omgaan, ik heb eerder een man gehad die problemen had. Ook al was het niet mijn probleem, onze relatie werd er wel door beïnvloed. Het maakte dat ik ervoor koos om hem niet meer te zien, ook al hadden we het verder wel gezellig. Ik wil dit vermijden en ik hoop dat je dat begrijpt en respecteert. Neem alsjeblieft contact met me op zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en onze seksuele ontmoetingen kunnen plannen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!