Sexy poema

Sexy poema

Sexy ondergoed, rijpe vrouw, een sexy cougar gewoon, zo ben ik. Nu op zoek naar een leuke heer die met mij wil daten, of het dan een sexdate wordt of niet, dat zien we dan wel. Maar het is seks waar ik naar op zoek ben, het kan beginnen met vriendschap, maar ik wil dat het eindigt met seks. Nu is het ook zo dat ik wat stijl en klasse wil, het gaat niet om alleen maar neuken. Maar het moet wel met stijl en klasse, dus daarom ben ik op zoek naar een gentleman! Een man die weet hoe een vrouw moet worden behandeld, zowel in als uit bed. Je moet me begrijpen en respecteren, ook al ben ik een vrouw, ik heb ook seks nodig.

Niet iedereen wil een vaste relatie, velen, waaronder ik, hebben er geen tijd of zin in. Voor mij is het allebei, ik zit midden in mijn carrière en dat is belangrijk voor me. Ik heb dus geen tijd voor een diepere relatie. Maar ik moet seks hebben, maar one-night stands zijn niets voor mij, dan zou ik me goedkoop voelen. Dus, zoals je ziet, is het terugkeren wat ik wil. Als we een beetje kunnen socializen buiten het bed, is dat een pluspunt, dat is prettiger!

Je bent een man vanaf 30 jaar, je bent goed opgeleid en redelijk uitgerust. Ik ga ervan uit dat je vasthoudend bent, want dat is hoe je een vrouw verleidt. Dat doe je niet door meteen klaar te komen. Lang voorspel en veel goede seks, dat is wat ik wil. Ik weet dat het niet makkelijk te vinden is, de chemie moet werken en nog veel meer. Maar je moet ergens beginnen, dus waarom niet hier en nu? Knuffels van een sexy cougar!