Nu is carrierevrouw wel heel hoog. Sinds ik er alleen voor sta met mijn 2 kindjes werk ik een stuk minder. Maar voorheen werkte ik wel ongeveer 90 uur per week. Dus kan me wel een carrierevrouw noemen. Ja ik ben een Marokkaanse vrouw, maar zonder geloof. Ik geloof in mezelf en mijn kindjes en familie plus ook straks in ‘ons’. Ben hier gewoon opgegroeid ook. Ik was voormalig een vaak gevraagd model. Maar nu is toch wel alles een beetje gaan hangen. Ben nu mama en een styliste. 37 jaar uit Havelte. Leuk te combineren dus. Maar toch mis ik de liefde, wil van carrierevrouw naar gezelligheidsdier. Lekker knus, lekker koken, leuke dingen doen en vooral veel liefde die ik in me heb. Wat zoek ik qua man, leuk, gezellig, eerlijk en spontaan. Vooral ook serieus. Je leeftijd vind ik niet heel belangrijk. We kunnen gewoon gaan kijken naar de klik. Ben jij hiervoor in? Lijkt me super als je iets leuks achterlaat.

X Edibe

  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Van carrierevrouw naar gezelligheidsdier

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply