Verdrijven Wij Samen De Eenzaamheid?

Verdrijven Wij Samen De Eenzaamheid?

Hoi ik ben Mia. Ben een eenzame maar toch wel gelukkige vrouw. Ik heb het allemaal op een ritje. Lieve kinderen en natuurlijk en nog gewoon mijn baan. Het enige wat ik toch nu wel mis is die arm om mij heen. Gezellige avonden. Leuke tripjes naar Parijs. Maak ze nu vaak met mijn dochter maar wil het ook graag eens met een leuke man doen. Heerlijk een terrasje pakken in de romantische stad. Nu ben ik sowieso dol op de romantiek. Maar je hoeft voor mij echt niet alles uit de kast te trekken. Ben al tevreden met weinig. Wat moet een man voor mij bevatten? Liefde genoeg, eerlijkheid, respectvol zijn naar elkaar en natuurlijk die warme arm die om me heen kan en een warm hart. Bevat jij veel van deze dingen? Laat dan zo snel mogelijk iets van je weten!

Kus van Mia

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Verdrijven wij samen de eenzaamheid?

💥CONTACTEN💥