Vlotte En Leuke Dame Zoekt Jou.

Sinds ik 19 jaar ben ben ik al alleen. Dit heeft zo zijn oorzaken. Met behulp van mijn ouders en de vrienden om mij heen ben ik er helemaal klaar voor. Sinds 8 jaar woon ik helemaal alleen en heb ik bijna alles bereikt wat ik wil bereiken. Ik heb een lieve dochter, ik heb een leuke en afwisselende baan, een mooie woning en mijn eigen auto voor de deur. Alles lijkt rozengeur en maneschijn. Nou, ja, lijkt? Het is natuurlijk fantastisch om als alleen staande moeder alles goed voor elkaar te hebben. Eigenlijk is het dus zo en geen schijn! Het enige dat nog ontbreekt is een man in mijn leven. Een man die voor mij wil gaan. Een man die serieus en oprecht goede bedoelingen met mij heeft.Samen opstaan en samen naar bed. Samen genieten van leuke dagen, intieme momenten en vakanties. Zie jij jouzelf aan mijn zijde? Stuur mij dan een berichtje en wie weet wat Cupido voor ons in de planning heeft. Fijne dag toegewenst.

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Vlotte en leuke dame zoekt jou.

💥CONTACTEN💥