Volwassen vrouw

Volwassen vrouw

Vind je een mollige vrouw sexy, leuk om naar te kijken en word je opgewonden van een zachte en zachtaardige vrouw? Lees dan snel verder, want ik ben op zoek naar een man om af en toe mee af te spreken. Zoiets als een ! We zullen zien of we elkaar vaker dan één keer ontmoeten, maar ik hoop het natuurlijk wel. Dat van steeds seks hebben met andere mannen, dat laat ik aan de jonge meisjes over. Die dagen zijn voor mij voorbij. Ik heb er de energie niet voor en ik weet dat je goede seks krijgt als je elkaar seksueel leert kennen.

De mannen die ik meestal opwind zijn allemaal vanaf 30 jaar en een redelijk afgetraind lichaam. Maar zelfs grote mannen (niet dik) zijn sexy en om de armen van een grote man om mijn mollige lichaam te voelen, dat is heerlijk. Als persoon ben ik aardig, soms te aardig, maar zo ben ik nu eenmaal. Het is een beetje zoals een natuurlijke vrouw zijn. Ik heb nog steeds mijn schaamhaar, wat veel mensen niet meer hebben. Iedereen scheert/wast zijn schaamhaar, ik niet, dus wat je krijgt is een harige bos, dus daar moet je wel van houden.

Ik plaats geen naaktfoto’s van mezelf online, deze foto is het maximale dat ik in het openbaar kan laten zien. Een beetje bewust heb ik een redelijk geklede foto gemaakt zodat je mijn dikke buik niet hoeft te zien! Maar je kunt wel mijn mooie grote borsten zien. Ik ben 38 jaar en ben een mooie vrouw, als je dat van jezelf kunt zeggen? Mijn zelfvertrouwen is goed, ook al ben ik een mollige vrouw. Sommigen vinden me misschien dik, wat weet ik ervan? Hoe dan ook, het maakt me niet uit, ik ben wie ik ben.

.