Vrijdag gezellig

Vrijdag gezellig

Hallo! Ik ben een rijpe vrouw op zoek naar een gezellige rijpe man voor vrijdagplezier! Een weekend met veel knuffelen, lekker eten en geweldige seks! Ja, dat kun je hebben met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Tenminste, dat is wat ik denk en hoop. Door de week heb ik het druk, maar de weekenden zijn zo saai omdat ik dan meestal thuis ben. Ik heb al heel lang niet meer gefeest, het geeft me niets. Natuurlijk ga ik wel eens uit om te feesten, maar dat is tegenwoordig heel zeldzaam. En ik ben helemaal gestopt met one night stands uit de kroeg.

Als single meisje (ja, ik zie mezelf als een meisje, ook al ben ik ouder) mis je de saamhorigheid die je hebt als je met z’n tweeën bent. Maar ook om samen eten te maken en niet in de laatste plaats om op de bank te liggen en te lepelen. Dan mag ik het belangrijkste niet vergeten, de seks, maar dat is de grande finale, zeg maar. Als we socializen, is er een die ’s avonds explodeert als we naar bed gaan. De nacht moet allesbehalve rustig zijn, het bed moet wiegen en we moeten ervan genieten. Seks is zo belangrijk voor me en ik hoop dat we goede seks hebben zodat we elkaar weer willen zien.

Zin om af en toe een vrijdagavond met me te hebben? Niet te vaak maar ook niet te zelden. Ik denk dat we het hele weekend samen kunnen doorbrengen, als we een beetje uit elkaar wonen. Dan wordt het een gezellig weekend en dat zou geweldig zijn. Je bent een man van boven de 30, serieus hierin en op zoek naar hetzelfde als waar ik naar op zoek ben. Zelf ben ik ergens tussen de 30 en 40, single en hongerig!