Hallo mannen, ik neem dan toch maar die stap om toch een advertentie te plaatsen. Ik ben al weer een tijdje allen. Ik heb wel een relatie gehad, maar dat liep helemaal verkeerd. In details hoef ik niet te gaan, maar ik heb het helemaal los gelaten! En ja dan ga je toch wel wat missen in je leven. Om je heen zie je toch je vriendinnen die getrouwd zijn, en al kinderen hebben, of gewoon een relatie, en ja vaak ben ik dan alleen. Ik zoek een man waar ik iets leuks mee kan opbouwen en samen weer leuke dingen gaan ondernemen. Ik vind het leuk om uitstapjes te maken en zelf ben ik aardig sportief. Oh ja en dan samen uit eten. Na een lange week werken, ook wel fijn om samen te doen. Als je dit allemaal aanspreekt, of je wilt nog meer weten, dan hoor ik graag van je. Liefs Dalycha.

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Waar is die lieve en ondernemende

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply