Zeg het maar? Weet jij het antwoord? Waarom noemt men een blondje dom? Nou ik zal je vertellen dat als er een ding dus is wat ik niet ben, dan is dat dom en ik word er ook een klein beetje moe van om daar voor uitgemaakt te worden. Dus als jij denkt dat jij het type man bent die met mij denkt te kunnen sollen? Sorry, reageer dan a.u.b. niet! Juist, iemand die normen en waarden heeft en een vrouw op waarde weet te schatten en een vrouw weet te respecteren, die mag van mij reageren en wie weet kunnen wij er met elkaar over uit komen! Even wat over mijzelf: Ik ben dus Lim, woonachtig in Arkel en single. Daarnaast ben ik bijvoorbeeld dol op zwemmen en zeker niet bang om aktie te ondernemen! Mocht jij je dus geroepen voelen en denk jij mij aan te kunnen vullen, laat het mij dan gewoon netjes weten!

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply