Weduwe Heeft Weer Een Echte Echtgenoot Nodig. Je Moet Volwassen En Eerlijk Zijn In Je Woord Aan Mij.

Weduwe Heeft Weer Een Echte Echtgenoot Nodig. Je Moet Volwassen En Eerlijk Zijn In Je Woord Aan Mij.

Op zoek naar de man m 40 jaar – 64 jaar voor wie je alles bent, die belt om je stem te horen, die met je kan lachen, die aan je denkt als hij in slaap valt en als hij wakker wordt, iemand die je behandelt zoals jij die je niet probeert te veranderen, die achter je staat ook al begrijpt hij het niet. Zoek de man die gewoon met heel zijn HART van je houdt. Ben w. 38 jaar (jonger uitziend) 167cm lang, slank normaal vrouwelijk figuur. Graag alleen serieuze antwoorden. Je durft !! neem ook contact met mij op met uw whatsapp-nummer. met jou? Ben je eerlijk, loyaal, liefdevol en nuchter en op zoek naar een solide, langdurige relatie met het gezinsleven?!

Ben je nog van mijn leeftijd, niet-roker/niet-drinker, in loondienst en uit mijn omgeving, dan zie ik je bericht met foto graag tegemoet.

Ik ben een loyale, eerlijke, liefdevolle, nuchtere, humoristische vrouw – midden 38, met een normaal, vrouwelijk (vrouwelijk) figuur. Ik ben een absolute familie
Ik kijk uit naar je zinvolle bericht. Heel blij met een foto. 🙂

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥