Weer Op Zoek Naar De Liefde!

Weer Op Zoek Naar De Liefde!

Ik ben weer op zoek naar de liefde! Ik ben nu al een poosje alleen en alhoewel dat me prima bevalt, mis ik toch wel een maatje. Ik zoek in eerste instantie een LAT relatie, maar ik sluit niks uit. Je weet immers ook maar nooit hoe het gaat lopen toch? Ik vind het wel erg belangrijk dat de fundering goed is, op een goede bodem kun je een goed huis bouwen niet waar?
Je zult ook wel benieuwd zijn naar mij! Ik ben Annika, 58 jaar oud en woon in Hilversum. In het dagelijks leven werk ik als podotherapeut en ben ik moeder en oma. Geen huisdieren, maar wel een grote dierenvriend. Ik hou van haken, tekenen en wandelen. Vind het leuk om erop uit te gaan maar kan ook net zo lief genieten van een avondje op de bank met een goed boek en een glas wijn.
Vertel je ook even wat over jezelf als je mij een berichtje stuurt?
Liefs!

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥