Welke iets oudere man gaat voor ons?

Welke iets oudere man gaat voor ons?

Ik ben Hendrika 26 jaar, single en moeder van een zoon van 6 maanden. Ik heb een paar keer vriendjes gehad, maar steeds is het uitgelopen op niets. Ik ben totaal onverwachts zwanger geraakt van mijn zoon en de vader in kwestie wist niet hoe snel hij weg moest zijn toen hij hoorde dat ik zwanger was van hem. Ik heb dus mijn zoon ook alleen opgevoed wat geen gemakkelijke taak was. Ik ben gek op handwerken, en hou van een ouderwetse sfeer en oude meubels in huis. Ik ben dus geen standaard type maar ik weet zeker dat er een man is die net zo in het leven staat als ik. Wel wil ik graag een iets oudere man omdat mijn ervaring met de jongere jongens niet echt goed bevallen is. Ben jij die oudere man die ook gek is op het ouderwetse sfeertje? Laat mij dan iets weten. Groetjes Hendrika

💥CONTACTEN🎇