Dag allemaal.
Mijn naam is Wietske. Inmiddels ben ik de 70 allang voorbij, ik ben nu 74 jaar oud.
Wie had ooit gedacht dat ik op deze leeftijd nog aan een nieuwe man zou beginnen?
Ik niet hoor.
Ik ben nu 2 jaar weduwe.
Ik heb een lange tijd voor mijn zieke man gezorgd, vervolgens kon ik de volledige zorg niet meer aan en is één van onze kinderen bij ons in huis komen wonen.
Nu ben ik dus 2 jaar alleen en ik voel me behoorlijk eenzaam. Ik kan mezelf goed vermaken maar ik mis het gezelschap van een lieve man. Dus ik probeer het gewoon eens via hier, misschien haalt het wat uit. Als het niks uithaalt weet ik dat ook weer, maar dan heb ik het tenminste een kans gegeven!

Welke lieve man laat een berichtje achter?

  • Welke lieve man wil zijn oude (2)

Welke lieve man wil zijn oude

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply