Hoi daar, Ik ben Hannah, een alleenstaande moeder van 26 jaar jong. Ik werk parttime als verkoopster en heb het ontzettend naar mijn zin. Heb alles lekker op de rit en mis alleen nog een goede en lieve man in ons leven, Je leest het goed, ik zei inderdaad ons. Met ons bedoel ik namelijk mijn dochtertje Lotte en ik. Mijn dochter heeft eigenlijk nooit echt een papa figuur in haar leven gehad, dit omdat mijn toenmalige vriend me in de steek gelaten heeft toen ik zwanger was. Ik zou graag een lieve partner leren kennen die ook papa voor haar wil zijn, het is dus wel belangrijk dat je goed met kinderen kunt opschieten en mijn toekomstwens is dat als er een stabiele liefdevolle relatie is er nog een tweede kindje bijkomt. Misschien loop ik nu op de dingen vooruit, maar wil wel graag al eerlijk laten weten wat mijn verlangen is. Natuurlijk is het eerst belangrijk dat ik een man leer kennen die rustig aan wil daten, voelen hoe de vonk overslaat en dan samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Ik ben heel benieuwd welke man dit avontuur met ons durft aan te gaan! Lieve groetjes, Hannah

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply