Welke Ruiter Wil Deze Volbloed Bereiden?

Welke Ruiter Wil Deze Volbloed Bereiden?

Deze hardwerkende paarden fanaat zoekt hard naar een nieuwe man die zin heeft om lekker te rollebollen op de hooizolder. Ik ben een hardwerkende manege/ paard rijinstructrice die naast haar dag hard zwoegen op de manege ook nog een koppel tweeling tieners probeert op te voeden. Helaas moet ik eerlijk bekennen dat mij knappe mannen het verlies van hun vorig jaar overleden vader nog al hard hebben opgenomen. En ik niet altijd even goed de overhand op ze heb waardoor het af en toe echte deugnieten zijn. Helaas is het leven op een boerderij niet altijd even verwarmend ook al ben omgeven door zo’n 75 tal massale warme lichamen. Ook al krijg ik van de paarden erg veel warmte en dankbaarheid terug het verwarmd helaas niet die leegte die is achter gebleven in onze harten. Maar voor ik weer toe ben om die leegte op te vullen wil ik eerst weten of ik nog steeds wel weet hoe een getrainde amazone zich bovenop haar dekhengst weet te houden. Ben jij bereid om te testen of ik nog steeds zo stevig in het zadel zit als toen de intimiteit nog wel onderdeel in mijn leven was?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥