Wellicht Zoek Ik Jou!

Wellicht Zoek Ik Jou!

Tja, daar sta ik dan tussen alle andere oproepen! En nu moet ik wat over mezelf vertellen. Lekker cliché, kom daar maar zelf achter (veel leuker toch?? nou vooruit, een klein beetje dan: zomer ” zucht” waar blijft ie nou, strand, terrasje, gezellig met z’n 2tjes kijken naar een mooie zonsondergang met een lekker glas wijn. . wintersport??? brrr zo niet mijn ding!! Ben zelf sportief (verlengt de houdbaarheidsdatum), ben ook al 59, zorgzaam maar niet betuttelend, verzorgd, optimistisch, positief, soms eigenwijs en zelfstandig en hou van uitdagingen. Hou van de natuur en cultuur. Heb een uitdagende baan en sinds kort mijn leven weer op orde na een verbroken relatie. Wat ik zoek is een fijne man! Respectvol, lief, ondernemend en een tikkie eigenwijs daar hou ik wel van. Ik kan hier wel een groot eisenpakket neer gaan zetten maar in reality werkt dat heel anders, want uiteindelijk gaat toch om die wel bekende klik. Mocht mijn oproep al een glimlach op je gezicht hebben getoverd, dan zou ik willen voorstellen dat je contact met mij opneemt, want wellicht zoek ik jou Groetjes en tot spreeks, Else.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥