Wie Fleurt Mijn Leven Weer Op?

Wie Fleurt Mijn Leven Weer Op?

Het leven is niet altijd makkelijk geweest. Zo denk je alles te hebben en zo ben je alles kwijt. Mijn man werd verliefd op zijn secretaresse (hoe cliche maar o zo waar) en die is er met haar vandoor gegaan. Hun affaire bleek spannender dan hun relatie en al snel smeekte hij me om terug te komen. Dat heb ik niet gedaan met als gevolg dat ik nu alleen voor mijn 2 kindjes zorg. Natuurlijk zijn ze af en toe bij mijn ex maar de grootste zorg ligt bij mij. Het is dus heel belangrijk voor mij dat de man waar ik gek op word ook gek wordt op mijn kinderen en dat mijn kinderen het ook met hem kunnen vinden. Heb je met mijn situatie geen problemen of ben je misschien zelf een alleenstaande vader? Mail me dan en dan zien we wel hoe het verder loopt!

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥