Hey hoi, ik ben Gerda en wil gewoon nooit meer mezelf alleen voelen. Ik ben een 59 Friezin met een baan met 2 kleindochters en een kleinzoontje op komst. Dus ik mag me eigenlijk helemaal niet alleen voelen, alleen toch doe ik het. Altijd in het weekend alleen, elke avond voor alleen jezelf koken. Sorry, ik wil het niet meer. Ik wil weer die liefde voelen, in voor en tegenspoed! En uiteraard lukt dat niet in mijn eentje, heb ik echt iemand bij nodig. En daarvoor ben ik op zoek dus, lieve man (leeftijd onbelangrijk) afstand is ook geen probleem. En voor de looks doe ik het ook niet. Je moet je vooral jezelf voelen en ook blijven. Dat is het mooiste aan een persoon. Ik hou van dat pure. Nou ik denk dat je wel weet wat je moet dan als dit je wat lijkt? Samen gezellige knusse avondjes beleven en leuke tripjes maken. Een romantisch diner wat ik zelf gekookt heb mag zeker ook niet ontbreken!

Liefs Gerda

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Wil je ook gewoon nooit meer

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply