Ja mijn wens is een beetje dubieus. Ik ben model en het kan zo maar zijn dat ik zo weod gebeld dat ik ineens een shoot heb. Maar de kans is ook groot dat het niks is zeg maar. Dus iemand die interesse in mij heeft moet hier dus wel een beetje tegen kunnen. Ook studeer ik rechten. Model blijf ik niet eeuwig natuurlijk en daarom heb ik iets erbij. Maar ook heb ik een dochtertje van twee jaar. Heb lieve ouders die dag en nacht voor ons klaar staan. Maar word nu de hoogste tijd dat ik samen met haar op eigen benen ga staan. Hoe leuk is dit met een nieuwe liefde die voor ons beiden gaat. Als je maar lief bent, humor hebt en van kinderen houdt. Ik kijk dus graag uit naar jouw reactie.

Veel liefs
Fabienne en Fay

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tipOp zoek naar een flirt?

Website tipWhatsapp dating

  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Wil jij klaar staan voor mij

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply