Hallo lieve jij, die dit nu aan het lezen is!
Echt leuk dat je de moeite neemt om mijn advertentie te lezen.
Ik ben Daisy, en ik ben 38 jaar..
Ben nu sinds een paar maandjes vrijgezel, heb er een relatie opzitten van 6 jaar. Hij vond mij niet meer interessant genoeg dus ging hij er maar met iemand anders vandoor.
Naar een paar weken natuurlijk spijt, en op hangende pootjes terug willen kopen.
Nou daar trap ik natuurlijk niet in! Ik heb voor mezelf gekozen, en ben een sterke vrouw en het is me gelukt om voor mezelf te kiezen!
Nu ik weer een paar maandjes verder ben, bijna alweer een jaar.. Vind ik het fijn om iemand te mogen leren kennen, en om te kijken of we samen iets moois kunnen op gaan bouwen? Ik heb zelf geen kinderen, maar het is wel een grote wens!
Heb jij zelf wel kinderen? Dan hoef je niet te twijfelen om te reageren, want dat vind ik absoluut niet erg! Alleen maar een leuke uitdaging.. En als die klik er uiteindelijk ook is.. Hoe mooi zou dat niet zijn? Zou je het leuk vinden om mij beter te leren kennen? Dan hoop ik dat jij een berichtje achterlaat. Liefs en groetjes van Daisy.

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply