Hoi ik ben Irenne, een vrouw van alweer 52 jaar jong. Ik denk dat mensen me wat raar vinden omdat ik nog nooit een relatie heb gehad. Dit omdat ik zelf niet wou en ook nooit wat op mijn pad is gekomen. Maar nu ik deze leeftijd bereikt heb vind ik het tijd dat ik toch de liefde van mijn leven ga vinden. Dit mag een wat jonger iemand zijn maar ook een wat ouder. Ik ben vrij lief denk ik. Werk hard en heb geen financiële problemen of wat dan ook. Wat een man wel mag bevatten voor mij is, eerlijkheid, dat je kan praten en dat je ook houdt van leuke dingen doen maar het ook niet erg vindt om een avondje op de bank te zitten met wat lekkers en een wijntje. Trekt dit je wat aan? Laat het me dan zo snel mogelijk weten.

Kus Irenne

  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Word jij de liefde van mijn

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply