Klein maar dapper, denk dat dat me wel het beste omschrijft. Ik ben 1m69 en met drie broers die allemaal naar de 1m90 gaan kun je dan wel stellen dat ik klein ben 😉 Nou zijn die drie broers super lief maar ook super beschermend dus dat komt mijn liefdesleven niet altijd ten goede, 😉 hopelijk laat je je daar niet door afschrikken! Ik hoop via deze weg eigenlijk iemand te vinden die net als ik het leuk vindt om te gaan stappen maar het net zo leuk vindt om er gewoon lekker op uit te gaan met m’n hond. Ik ben wel een beetje iemand van uitersten, kan uit mijn dak gaan op goeie muziek, en kan helemaal wegzwijmelen bij een romantische film of mooie zonsondergang. Mijn andere uitersten moet je denk ik zelf maar ontdekken.​
Ik zou het tof vinden als je eventjes wat van je laat horen.
Liefs Karin

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tipOp zoek naar een flirt?

Website tipWhatsapp dating

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥

Leave a Reply