Zoekend Naar Een Leuke Man!

Zoekend Naar Een Leuke Man!

Dag leuke kerels,

ik ben Inge, 34 jaar, single, NOG geen kinderen maar wel zoekend naar een leuke man waar ik hopelijk in de toekomst een leuk gezinnetje mee kan stichten.
Ik ben een zelfstandige vrouw, heb mijn zaken op orde en ook een leuke baan maar op liefdesvlak blijft het eigenlijk wat hangen.
Ik heb wel wat met mannen afgesproken maar dat bracht mij niet waar ik op hoopte dus ik ben nu toch ook al best een tijdje alleen.
Als je dan ziet dat je vriendinnen om je heen zich wel allemaal settelen begint het toch bij mij ook wel wat te kriebelen en heb ik dus nu maar de gok gewaagd door mij hier in te schrijven en een advertentie te plaatsen.
Wie niet waagt die niet wint natuurlijk.
Wat ik zoek?? Tja..ik ben niet zo lastig eigenlijk..Gewoon een leuke man die net zoals mij geen zin heeft in spelletjes maar iets serieus wil opbouwen. Hopelijk ben ik qua uiterlijk de vrouw die bij jou best, en de rest….tja daar moet jij dan maar gauw achter zien te komen haha.

Groetjes Inge

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥