Zoekt Een Leuk Contact.. Samen Eten?

Zoekt Een Leuk Contact.. Samen Eten?

Hallo ik ben Bianka, en zou graag een leuke man willen leren kennen. Het is voor het eerst dat ik het op deze manier probeer. Iedereen zoekt hetzelfde en vraagt hetzelfde en ik dacht doe het eens anders. Ik vind het namelijk leuk om eens te weten wat jij graag zou eten. En misschien wel wat je niet lust. Dan merken we snel genoeg of we behalve een goede klik ook lekker kunnen eten samen. Het is mijn zwak. Het lijkt mij een fijne manier om met elkaar in contact te komen omdat het niet meteen verplichtingen schept en zo. Je kunt elkaar op een rustige manier leren kennen en dingen vertellen die je en face niet zou gauw zou loslaten denk ik. Nu kan ik je vertellen dat ik een gezellige meid ben, gezond van lijf en leden, graag gaat wandelen langs het strand en geniet ook van alles wat er aan eetbaars uit zee komt. Wil je meer van mij weten, laat dan van je horen. Leeftijd afstand maakt voor mij niets uit.. Ik wacht op je berichtje. Xx Hartelijke groetjes, Bianka

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥