Zorgzaam, Lief En Leuk?

Hey allemaal, ik ben Eva, die houd van gezelligheid om zich heen. Heb een hekel aan ruziemaken, ben een flapuit en neem geen blad voor mijn mond. Mijn vertrouwen heeft in het verleden flinke deuken opgelopen, maar ben klaar voor een nieuwe liefde in mijn leven. Ga graag dansen, uit met mijn vrienden en heerlijk lange ritten maken op een paard. Jij bent een leuke man, die niet jaloers is, claimt en me neemt zoals ik ben. Ben jij betrouwbaar, eerlijk en hou je van af en toe lekker gek doen? Heb je geen problemen met een meisje die graag ook op haar vrijheid is gesteld? Ben je lief, leuk, zorgzaam en sta je open om iets leuks op te bouwen met mij, laat me dan niet te lang wachten! Kus
Eva oh ps een lange rit in de auto mag ook natuurlijk, als we maar samen zijn 😉

 

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥