Begint Hier Een Nieuwe Start?

Een opmerking van een van mijn zoons heeft me doen nadenken over wat ik verder met mijn leven wil. Hij heeft gelijk, ik ben te jong om alleen te blijven. Ik heb nu het gevoel dat ik een nieuwe stap kan zetten in mijn leven. Weer een relatie opbouwen met een man. Ik zou het fijn vinden om een warme vriendschap op te bouwen, rustig aan, we hoeven niet meteen tafel en bed te delen. Wat ik belangrijk vind is een goed gesprek, respect voor elkaar en elkaars verleden. Ik zoek een relatie, waarin je samen leuke dingen doet. Maar elkaar ook de ruimte geeft om z’n eigen dingen te doen. Een vriendschap waarin je elkaar met respect behandelt. Samen lachen, samen huilen. Misschien ben jij de man, die zich hierin herkent. Zie ik dan binnenkort een berichtje van jou? Ik wacht met spanning. Warme groet, Imara.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥