Ben Je Serieus Met Mij?

Ben Je Serieus Met Mij?

Hallo mannen,

Ik ben Alexandra, 40 jaar en ik woon in Waalwijk. In het dagelijkse leven ben ik peuterleidster en daar ga ik elke dag met plezier naar toe.
Ik ben niet echt een type dat uit gaat, maar ik ben wel iemand die graag dingen wil gaan ondernemen. Ik hou van koken, lezen en verre reizen of gewoon gezellige uitstapjes. Verder heb ik als hobby ook nagels stylen, maar goed daar heb jij vast niks aan haha. Ik ben altijd vrolijk en ik hou zeker wel van een uitdaging. Lekker impulsief dingen gaan ondernemen. Maar ja, in je eentje is het ook zo ongezellig. Ik ben opzoek naar een man die ook van plezier houdt. Mocht die klik er zijn, en daar hoop ik op, dan sta ik zeker open voor ons. Alleen is ook maar alleen, vind je niet? Durf jij die stap te nemen?

Liefs Alexandra.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥