Ben Jij Anders Dan Ik Gewend Was?

Hoi hoi daar,

Wat lief van je om toch eventjes de moeite neemt om naar mijn oproepje te kijken. (en ik hoop eigenlijk ook wel eventjes te lezen)
Ik ben dus Clazien een weduwe van 52 uit Zaltbommel die op het ogenblik helaas werkzoekende is.
Ik heb een hele lieve zoon van 27 die al op zich zelf woont.
Ik ben op zoek naar een lieve spontane man die niet in het lugubere onderwereldje zit, want daar zat mijn overleden man dus wel in.
Dat hij eigenlijk een dubbelleven leidde kwam ik pas achter nadat hij eigenlijk net een week op vrije voeten was en dat hij en toen kwam ik er ook pas achter dat hij al meerdere keren met de dood bedreigd was.
En die doodsbedreiging is ook, nog niet een een week later uitgekomen en hebben ze hem achter het stuur van zijn auto vanaf een scooter onder vuur genomen en heeft hij het niet overleefd.
Misschien was ik wel een beetje te goed gelovig maar hij had het heel goed voor mij en mijn zoon verborgen kunnen houden, misschien was dit ook wel de bedoeling om ons eigenlijk te kunnen beschermen.
Gelukkig heb ik hier helemaal niks mee te maken gehad en leef nu rustig mijn leventje, alleen mis ik nu wel de gezelligheid van het samen zijn met een man.
Het is nu eigenlijk best wel stilletjes om alleen in huis te zijn, ik krijg wel regelmatig mijn zoon op bezoek en dan is het ook wel gezellig maar hij heeft natuurlijk ook zijn leven en gaat dan als het tijd is ook weer naar huis.
Ben jij die man die dus totaal anders is dan mijn overleden man en zie het wel zitten om eens kennis met mij te maken laat dan wat van je horen en stuur dan maar eens een gezellig berichtje en ik zal je beloven dat ik je wat terug stuur.

Groetjes Clazien.

  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Ben jij anders dan ik gewend

💥CONTACTEN💥