Ben Jij De Lieve Vrouw Die Ik Zoek?

Ben Jij De Lieve Vrouw Die Ik Zoek?

Hallo, mijn naam is Daan.
Ik vindt het heel erg lastig om hier een berichtje te schrijven, want ja wat moet ik over mezelf hier neer zetten? Haha, ik zal het maar even proberen.
Ik ben een vrijgezelle man die vanaf nu wel heel erg graag een vaste relatie wil krijgen, met een vooral hele erge lieve vrouw! Een vrouw die houd van ouwehoeren, een vrouw die samen hele erge gezellige dingen wilt gaan doen? Ik ben zelf vrachtwagen chauffeur.
Maar heb genoeg tijd om leuke dingen te doen naast mij werk.. Bijvoorbeeld lekker eten? Misschien heb jij nog wel leuke ideeën. Heb jij zo’n gevoel van die man wil ik wel leren kennen. Wil je mij dan een berichtje sturen?
Liefs van Daan.

  • Ben jij de lieve vrouw die (2)

Ben jij de lieve vrouw die

💥CONTACTEN💥