Ben Jij Die Man Die Mij Eenzaamheid Kan Veranderen?

Ben Jij Die Man Die Mij Eenzaamheid Kan Veranderen?

Hallo, ik ben Betsie en ik ben 57 jaar!
En ik woon al mijn hele leven in Lienden.
7 jaar geleden is mijn man overleden aan de vreselijke ziekte kanker.
Door mijn verdriet heb ik het echt 5 jaar lang heel erg moeilijk gehad, eigenlijk sinds een jaartje ben ik mezelf weer geworden. Maar ik blijf het heel erg moeilijk vinden om alleen te zijn. Voel me eigen eenzaam.. Nu in de avond dat ik zo alleen ben, ga ik veel te vroeg naar bed omdat ik toch niemand hebt om wakker te blijven.
Maar de jaren die ik nog mag meemaken, wil ik echt nog van genieten.
En het liefste samen met een lieve man! Ik vind het fijn als een man lief is, en die het fijn vind om samen leuke dingen te doen. Ik ben zelf ook een trotse oma van 3 kleine mannetjes! Die maken mijn leven zoveel gelukkiger. En daar geniet ik echt heel veel van! Nu nog een soort van lieve opa? Voor die kleine mannetjes!
Denk jij dat jij misschien mijn leven wat leuker kan maken?
Dan zou ik het leuk vinden dat je contact met me op zou nemen.
Lieve groet van Betsie.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥