Ben Jij Verzorgd En Leuk?

Ben Jij Verzorgd En Leuk?

Hoi hoi,

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen bij me. Ik ben Samantha. Een spontane en vrolijke meid van 27. Vaak krijg ik de stempel modepopje. Helaas, want ik ben zoveel meer dan dat. Ik geef wel toe dat ik er van hou om er goed uit te zien. En nee, niet voor de mannen, maar gewoon voor mezelf. Want is het niet belangrijk dat je blij wordt als je in de spiegel kijkt? Daarom zoek ik ook een man die ervan houdt om zichzelf te verzorgen, maar dan wel graag eentje die weet wat de definitie van trouw is, want jammer genoeg heb ik al een aantal mannen gehad die het daar niet zo nauw mee namen. Denk jij dat je het wel ziet zitten met mij? Nou dan ben ik heel erg benieuwd naar je berichtje.

Tot snel?

Liefs Sam.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥