Bij Wie Trek Ik De Aandacht?

Bij Wie Trek Ik De Aandacht?

Hallo allemaal, allereerst wil ik even zeggen dat ik het behoorlijk spannend vind om hier een advertentie te plaatsen. Als mijn vriendin mij er niet op gewezen had en mij een duwtje in de rug had gegeven had ik het waarschijnlijk ook nooit gedaan. Aan de andere kant wie niet waagt wie niet wint. Ik ben een gescheiden vrouw van 32 jaar met 2 prachtige kinderen. Nu 2 jaar naar mijn scheiding besef ik steeds meer dat ik iets mis. De eerste tijd na mijn scheiding heb ik mij helemaal gestort op de verzorging van de kinderen en wanneer ze op bed lagen deed ik andere huishoudelijke klusjes dus was eigenlijk altijd wel bezig. Nu de kinderen ouder en iets zelfstandiger zijn geworden heb ik ook overdag de tijd wat dingetjes te doen waardoor ik s’avonds alleen op de bank zit en dat komt het besef des te meer. Ik ben op zoek naar een lieve man om de warmte , gezelligheid, goede gesprekken en plagerijtjes mee te delen. Daarbij denk ik dat het ook belangrijk is dat de kinderen een mannelijk figuur om zich heen hebben. Waarom ik dat zeg daar kom ik later nog wel op terug in een persoonlijk gesprek. Ben jij die man die ook zo de warmte en alles erom heen mist en geen problemen heeft met mijn kinderen? Ik hoop zo dan wat van je terug te horen. Heel veel liefs Corrie

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥