Bloemvrouw Op Zoek Naar Het Geluk!

Bloemvrouw Op Zoek Naar Het Geluk!

Hallo leuke mannen, als eerst wil ik laten weten dat ik het waardeer dat je mijn advertentie hebt aangeklikt.
Tot nu toe heb ik al mijn tijd gestoken in het opbouwen van de (bloemen)zaak. Mijn eigen zaak om wel te zijn. Daar ben ik best trots op. Maar nu heb ik het gevoel dat ik iets mis. De bloemen geven mij een kleurig bestaan, maar geven natuurlijk geen liefde en aandacht af, dat is nu juist waar ik naar op zoek ben en wat ik zo mis.
Ik heb hiervoor wel een relatie gehad, maar hij snapte niet dat je gewoon veel tijd kwijt bent aan een eigen zaak, vooral als het nog niet op rolletjes loopt.
Ik raap mijn lef nu eens bij elkaar om hier een leuke man met een beetje humor te vinden. Ben jij die man? Ik ben benieuwd wie dit leest, dus laat je even wat achter?
Liefs, Anita

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Bloemvrouw op zoek naar het geluk

💥CONTACTEN💥