Clubje meiden willen mannen afzuigen!

Clubje meiden willen mannen afzuigen!

Hallo lekkere geile mannen,

Wij zijn een clubje van vrouwen van verschillende leeftijden en hebben alleen een passie voor pijpen. Samen organiseren wij ontmoetingen bij of een van ons thuis, bij een man thuis of ergens in de buitenlucht (als het weer het toelaat) om mannen te pijpen. Wij doen dit in spelvorm bijvoorbeeld door wedstrijdjes wie het eerste klaar is of door punten te laten geven door de mannen wie het beste pijpt. Ook kan het zijn dat er gekeken wordt wie van de mannen het meest spuit. Dit is allemaal spel en hoeft niet serieus genomen te worden. Het gaat meer om de geilheid.

Wij zoeken mannen die vaker afgezogen willen worden en die naast geil ook gezellig zijn. Let wel dat wij een pijpclubje zijn en niet een neukclubje. Mocht het zo zijn dat er meer van komt en de betrokkenen hebben daar geen bezwaar tegen is er natuurlijk niets aan de hand.

Maar het gaat ons puur om het pijpen.

P.s. mocht je als vrouw ook zin hebben om lid te worden of een keertje mee willen draaien dan ben je van harte welkom om te reageren. (Wij checken via Skype of je niet fake bent)

💥CONTACTEN🎇