Hoi lieve mannen, hier een goedlachse lieve verpleegkundige die ook nog eens creatief is. Ik zoek een leuke goedlachse man die zijn hart op de goede plek heeft zitten. Wees voorzichtig heb wel 2 hele lieve zonen die hun mama wel een beetje beschermen (grapje hoor)
Woon in Drunen, lekker dicht bij de Loonse en Drunense duinen. Waar ik mij weer helemaal kan laten gaan in mijn hobby en dat is foto’s maken van de natuur. Andere hobby’s van mij zijn onder andere hardlopen, haken en schilderen. Dus creatief ben ik wel een beetje. Wat een man voor mij moet bevatten is humor, goedlachs en gewoon die lekkere gezelligheid. Niet meer, niet minder. Ik hoop dat je zo ongeveer een idee van mij hebt.

Ik hoor het wel!

Liefs Marieke

  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Creatief natuurmens zoekt goedlachse man met

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply