Geile Skånska

Geile Skånska

Hallo daar alle geile skånepågar, kåt skånska hier, ik ben op zoek naar een geile man die gewoon wil neuken, meer niet. Ik ben gevestigd in het zuiden van Skåne, waar precies zeg ik hier niet, maar je moet in de buurt zijn! We zullen neuken en een leuke tijd hebben, verder niets, ik wil noch heb tijd om vrienden te worden of meer. Je bent een man die ouder is dan 20, ik ben 22 en als je een oudere man bent is het oké voor mij. Misschien iets meer dan oké, ik droom er al lang van om geneukt te worden door een oudere man. Maar het valt nog te bezien of iemand reageert en hoe oud je bent. Ik ben niet zo kieskeurig wat leeftijd betreft, het is maar een getal.

Ik denk dat een condoom wel een vereiste is, want ik ga misschien eerst een beetje rondneuken. Totdat ik een man vind met wie ik verdomd goede seks heb, dan stop ik met rondneuken. Je moet de mannen uitproberen, je loopt niet met iedereen synchroon, dat is heel normaal. Dus niet boos worden als ik zeg dat ik je niet meer wil zien. Ik trek het me niet aan als je dat tegen me zegt. Je moet begrijpen dat je je niet tot de hele wereld aangetrokken kunt voelen, je hebt je favorieten, zo is het.

Seks zullen we hebben, een vereiste is dat je minstens een uur kunt neuken, ik ben een geile meid die een lange tijd nodig heeft. Een geile Skånska is precies zoals het klinkt, ze is echt geil. Misschien zijn we niet zoals de Stockholmse meiden, wij Skånse meiden staan met beide benen op de grond hehe. Kom op, geile Skåne meiden, schrijf me zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Ik ben echt geil en wil nu neuken! Tjingeling!