Getrouwde rijpe vrouw

Getrouwde rijpe vrouw

Hallo! Ik ben een getrouwde rijpe vrouw die naast mijn huwelijk een geheime minnaar wil. Jij bent een man die openstaat voor seks en die ook bezig is, getrouwd of samenwonend. Er is altijd een reden als ik iets doe dat verboden is en zo is het nu ook. Het is echter niet iets waar ik hier in het openbaar op in ga, omdat ik het als privé beschouw. Wie van jou hoort is een volwassen man die het verstand heeft om onze seksrelatie geheim te houden. Er zullen van tijd tot tijd seksbijeenkomsten zijn, we spreken gewoon af wanneer we tijd hebben!

Ik schreef dat je open moet staan voor seks. Dat komt omdat ik al jaren in een vrij seksloos huwelijk leef. Er is zoveel dat ik wil proberen in de wondere wereld van seks. Ik zal vanaf nu voor mijn eigen bestwil zorgen en alle seksuele fantasieën die ik in de loop der jaren heb gehad nu gaan realiseren. Er zijn er een paar, zou je kunnen zeggen, dus dat gaan we onder andere doen. Maar we zullen ook regelmatig seks hebben, want zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, ben ik al heel lang niet meer tevreden. Extreem frustrerend, kan ik je vertellen, maar daar komt nu verandering in.

Mannen die mannen zijn, trekken me aan en je moet volhardend zijn en je moet je pik aankunnen, ongeacht de grootte. Ik ben niet zoals andere vrouwen, het maakt me niet uit of je een grote hebt of niet, waar ik om geef is dat je ermee om kunt gaan en het me, een getrouwde volwassen vrouw, comfortabel kunt maken. Je bent schoon en een vriend van zeep en water en graag om te ontmoeten in het echte leven vrij snel.