Ik heb me hier ingeschreven puur om te kijken wat er van komt. Je weet het immers maar nooit! Waar ik naar op zoek ben, is eigenlijk iemand om leuke dingen mee te doen. Een fijne klik hebben en dat uitbouwen naar iets moois. Het is een beetje lastig te zeggen wat voor man ik precies zoek. Ik zoek een “normaal” iemand, maar ja wat is dan normaal? Ik vind het in ieder geval belangrijk dat er een goede klik is, dat vind ik het meest belangrijke.

Ik ben Daniëlla, 48 jaar en ik ben zelf een rustige, verlegen vrouw. Ik ben interieur ontwerpster en in mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, buiten zijn en handlettering. Ik heb 2 leuke kinderen en samen wonen wij in Bladel.
Als je interesse hebt hoor ik het graag!

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Gewoon maar zien wat er van

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply