Hallo Lieve Mannen Van Nederland!

Hallo lieve mannen van Nederland,

Hier ben ik dan ook maar eens met een oproepje. Zie zoveel geslaagde relaties via internet om me heen tegenwoordig dat ik het ook maar eens ga proberen. Maar wie ben ik dan? Dat zal ik je vertellen.
Ik ben Beau, een 41-jarige mama van 2 dochters uit Amsterdam. Ik werk fulltime als administratief medewerkster, nu mijn kinderen wat ouder zijn geworden en wat meer zelfstandig kunnen zijn. In mijn vrije tijd maak ik graag een mooie wandeling, verzorg ik mijn eigen paard of ga hier een ritje mee maken, pak ik hier en daar een terrasje met vriendinnen of duik ik ’s avonds graag op de bank met mijn neus in een boek. Maar eigenlijk begint het een sleur te worden, elke avond thuiskomen, koken voor de kids en na het eten verdwijnen mijn meiden naar vriendinnen of naar hun kamer voor huiswerk en dan zit ik daar maar.. helemaal alleen. Ik zoek dus eigenlijk een maatje die me gezelschap wil houden. Ik wil gewoon niet de rest van mijn leven alleen zijn..
Dus, spreekt dit jou aan? Stuur je me dan snel een lief berichtje?

Liefs, Beau

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥