Hallo, ik ben Sascha en ik ben 59 jaar. Ik werk bij een orthodontist en ik zie dus veel kinderen in de praktijk voor beugels. Het is erg leuk werk maar daar door kom je wel sneller in een sleur terecht. Ik ben vrijgezel en zoek een leuke man om de over gebleven tijd samen op te vullen. Ik mag graag op vakantie gaan en mijn passie is dansen. Vooral ballroom dansen vind ik geweldig. Ook mag ik erg graag koken en wie weet zal ik wel een keer voor jou gaan koken. Maar dat hangt er vanaf of je mij dan wel ziet zitten. Ik zoek een lieve man voor een mooie toekomst. Het maakt me niet uit of je groot of klein bent, blank of donker, dik of dun. Als je maar een man bent met een mooie lach. Het gebit is voor mij belangrijk maar veel belangrijker nog je karakter. Het uiterlijk is een bijzaak voor mij. Bevalt het je wat je leest en je denkt dat je de ware voor mij zou kunnen zijn? X Sascha

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply