Ik Ben Al Enige Tijd Gescheiden

Ik Ben Al Enige Tijd Gescheiden

Hoi allemaal ik ben Desiree, al enige tijd gescheiden en moeder van 2 prachtige dochters. Ik heb eigenlijk altijd een best goed huwelijk gehad, afgezien van het feit dat mijn man soms heel lang van huis was en hij tijd door bracht op de boot. Op een bepaald moment voelde ik mij eenzaam en heb ik mijn huwelijke beëindigd, omdat dat het beste was voor ons allebei. Ik ben een tijdje alleen geweest met mijn meiden maar het is voor mijn gevoel nu toch wel weer tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Eentje die wel thuis eet en niet zolang van huis is, dat is namelijk niets voor mij ben ik achteraf achter gekomen. Ik zou het fijn vinden als wij in ieder geval elkaar alvast wat gezelschap kunnen geven en het uit kunnen bouwen tot iets moois. Zie jij dit alles ook zitten? Liefs Desiree

  • Ik ben al enige tijd gescheiden (2)

Ik ben al enige tijd gescheiden

💥CONTACTEN💥