Ik Ben Een Spontane, Leuke Vrouw ……..

Ik Ben Een Spontane, Leuke Vrouw ……..

Ik ben een spontane, leuke vrouw die op zoek is naar een lieve man die samen met mij wat moois van het leven wil maken. Ik ben nu al een aantal jaren alleen en merk dat ik daar niet zo goed meer tegen kan en toch iets mis.
Ik heb altijd keihard gewerkt en daar pluk ik nu wel de vruchten van. Maar eens moet je gaan minderen, en toch ook aan je toekomst gaan denken. Ik ben natuurlijk niet de jongste meer, en wil nu dan ook graag een lieve man gaan vinden, waarmee ik nog eens fijn kan gaan genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Nu is het hier in Amstelveen niet zo heel veel, dus probeer ik via deze site een man te vinden.
Zie jij na het lezen van mijn advertentie gelijkenissen, en ben jij ook nog steeds op zoek? Stuur dan eens een mailtje… En wie weet?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥