Ik Heb Mijn Hart Op De Juiste Plek!

Ik Heb Mijn Hart Op De Juiste Plek!

Ik ben een vrouw met het hart op de goede plek, maar soms gaat het wel een beetje te ver. Of het wordt een beetje teveel van het goede, het is maar net hoe je het ziet.
Ik zorg inmiddels al jarenlang met veel plezier voor mijn pleegkinderen maar nu de oudste 2 al uitgevlogen zijn wil ik toch eens aan mezelf gaan denken.
Ik zou graag een leuke en lieve man leren kennen, iemand die van het leven geniet en er positief in staat. Het is voor mij al een behoorlijke poos geleden, en ik mis het toch wel. Altijd heb ik het weggestopt, maar net zoals ieder mens heb ik ook aandacht en liefde nodig. En dan niet alleen van mijn kinderen natuurlijk.
De jongste is inmiddels 20 jaar en ik kan nu dus weer mijn eigen leventje oppakken.

Dus, zoek jij nou een vrolijke en lieve vrouw? Dan ontvang ik graag een berichtje van je.

Liefs van Annet

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ik heb mijn hart op de

💥CONTACTEN💥