Ik Vind Het Erg Moeilijk Een Man Te Vinden Die Bij Mij Past

Ik Vind Het Erg Moeilijk Een Man Te Vinden Die Bij Mij Past

Hallo daar !!
Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, we komen hier tenslotte allemaal voor 1 ding, een leuke relatie vinden. Ik ben Rozemarijn, een spontane en gezellige serveerster uit Noord Brabant die erg van sportieve en creatieve bezigheden houdt. Lekker een avondje op de bank vind ik ook heerlijk.
Ik ben al een paar jaar vrijgezel en ik vind het erg moeilijk een man te vinden die bij mij past, vandaar dat ik het op deze manier probeer. Wat ik in een man zoek is moeilijk te zeggen, ik vind dat iedereen op zijn eigen manier zijn leuke en slechte kanten heeft. Ik hoop dat jij daar ook zo over denkt. Stuur me dan een berichtje.
Liefs Rozemarijn

 

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ik vind het erg moeilijk een

💥CONTACTEN💥