Ik Wil Nu Wel Eens Samen Genieten

Nou, moet ik ineens een stukje over mezelf gaan schrijven, dat is best lastig. Ik kan me natuurlijk wel helemaal gaan ophemelen, hoe leuk ik wel niet ben, maar dan denk ik van, kom daar zelf maar lekker achter! Ik ben nu al een tijd gescheiden, al bijna drie jaar, en heb het best wel naar mijn zin, ik vermaak me wel, ik heb een leuke baan in de verzorging, ik heb leuke uitjes met vrienden, als ik alleen ben kan ik me ook wel vermaken, ga graag naar cabaret voorstellingen, geniet van het strand als het mooi weer is, een terrasje doe je me ook een plezier mee, leuke steden bezoeken, wandelen, lezen, tv kijken,. Allemaal heel erg leuk om te doen, maar toch…. Heb ik het gevoel dat er iets mist. En dat is een leuke man aan mijn zijde om dat allemaal mee te delen, voel je je aangesproken, en kan je je vinden in mijn verhaaltje, stuur me dan een leuk bericht!

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ik wil nu wel eens samen

💥CONTACTEN💥