Ik Woon In Kesteren En Werk Als Politieagente!

Ik Woon In Kesteren En Werk Als Politieagente!

Hoi, ik ben Johanna! Ik woon in Kesteren en werk als politieagente in het dagelijks leven. Een beroep waarbij je je nooit hoeft te vervelen. Helaas heb ik geen kinderen mogen krijgen, dat is altijd een frustratie geweest voor mij en mijn ex. We wilden allebei dolgraag kinderen maar het heeft nooit mogen lukken. Dat was ook uiteindelijk de reden om uit elkaar te gaan, het verdriet was te groot. Maar goed, ik heb me er inmiddels bij neergelegd, nu ben ik ook veel te oud voor kinderen haha, mocht jij ze hebben, helemaal leuk en hartstikke welkom! Nu op zoek naar een maatje om samen oud mee te worden, het leven is veel te leuk om alleen te doen! Dus, hoor ik je snel? Liefs, Johanna

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥