Ik Zoek Gewoon Een Leuke Man

Ik Zoek Gewoon Een Leuke Man

Ik zoek gewoon een leuke man, dat is toch eigenlijk niet heel erg moeilijk he?
Mijn naam is Lieve, ik ben 1m60 lang ( of nou ja eigenlijk kort hihi) en heb een dochter van 6 jaar. Ik hou van fietsen, de bioscoop, dansen, koken en ga ook graag naar concerten. Ik werk als verkoopmedewerkster en ben nu al inmiddels 3 jaar vrijgezel.
Eerst wilde ik even de breuk verwerken, ik ben nogal gekwetst door mijn ex dus ik wilde dat eerst even een plaatsje geven maar nu besef ik mij toch meer en meer dat ik gewoon niet gemaakt ben om alleen te zijn. Nou vraag ik me af, wie is dat wel? Samen is het leven toch ook veel leuker?
Ik ben opzoek naar een betrouwbare, liefdevolle man die het leuk zou vinden om samen met mij en mijn dochtertje natuurlijk, iets op te bouwen.
Hoor ik misschien iets van jou?
Liefs Lieve

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥