Goedemiddag (of ochtend, of avond, het is maar net wanneer je dit leest 😉 ).

Ik ben Anneloes, een vrolijke, spontane en lieve vrouw van alweer 50 jaar oud. Ik ben inmiddels al 5 jaar alleen. In eerste instantie riep ik na mijn vorige huwelijk “nooit meer een vent!”, maar daar kom ik toch wel van terug haha. Ik ben nu dus op zoek naar iemand om weer mee te stralen!

Ik ben een echte kindervriendin. Dit heb ik weten te combineren met mijn baan, ik ben namelijk directrice op een basisschool. Ik ben gek op creatief zijn, met de hond wandelen en je kunt mij ook blij maken met een dagje weg.

Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen, maar ben ik wel onwijs benieuwd naar wie er op mij gaat reageren. Dus kom maar op!

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ik zoek iemand om weer mee

💥CONTACTEN💥

Leave a Reply