Ik Zoek Vertrouwen En Eerlijkheid

Ik Zoek Vertrouwen En Eerlijkheid

Hallo iedereen, Een kort woordje over mijzelf.. Van nature uit ben ik een doorzetter. Ik ben vriendelijk, sociaal en gedreven. Verder hou ik van uitdaging, avontuur en ik zou niet snel iets uit de weg gaan. Ik beschik over een goede hersencapaciteit en ik kan serieus zijn/goed voorkomen als de omgeving dat van mij verwacht. Tegelijkertijd kan ik ook het tegenovergestelde zijn, indien de omgeving niets van mij verwacht. Hierdoor zijn impulsiviteit en chaos tevens twee begrippen die mij kenmerken. Wat zoek ik in mijn ideale partner? Eerlijkheid en vertrouwen. Een intelligente jongeman die weet wat hij wil en positief door het leven gaat. Iemand die meegaat in mijn impulsiviteit en enthousiasme.

  • Ik zoek vertrouwen en eerlijkheid (2)

Ik zoek vertrouwen en eerlijkheid

💥CONTACTEN💥